Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΕΙΣ ΑΝΑ(Σ)ΤΑΣΙΝ!!!



Εδώ και νεκρούς ανασταίνει το συγκεκριμένον άσμα...δε θα ανατάξει εμάς που είμαστε απλώς ολίγον...κοιμησμένοι?

...χμ, λοιπόν...

Συντρόφισσες και συblogίτισες!

Εάν συνεχίσει να αναδύεται αυτή η οσμή νεκροθαλάμου από το blog μας,
σας απειλώ ότι... θα επιδίδομαι σε καθημερινές αναρτήσεις!!!
Και αφού δεν διαθέτω πίνακες -προς το παρόν τουλάχιστον - θα αναρτώ όποιο τραγούδι τραβάει η όρεξή μου! Σάμπως θα ενοχλήσω και κανέναν? Αφού ψυχή δεν πατάει σ' αυτό το blogo-bar που κάναμε αμάν και πώς να το στείσουμε! Ευτυχώς δηλαδή που μας επισκέπτονται πού και πού και μερικοί αλλοblogίτες και μας παρηγορούν με τα ευγενικά τους σχόλια.

Αλλά εμείς? Πού είμαστε εμείς? Γιατί περιφρονούμε το μαγαζάκι μας? Δικό μας δεν είναι? Αν δεν το φροντίσουμε εμείς, τότε ποιός θα το κάνει? Γιατί δηλαδή? Και special ποτά κερνάει το κατάστημα, και ωραίες γκόμενες είμαστε και ταλέντο εις το πινέλον διαθέτουμε! Προς τι λοιπόν τέτοια περιφρόνιση για το blogάκι μας!

Άντε-άντε λοιπόν! Αδράξτε το ποντίκι ανά χείρας, ξεσκονίστε με τα κρινοδάχτυλά σας το πληκτρολόγιο και γράψτε επιτέλους και κανένα σχόλιο! Βρίστε με στην ανάγκη! Κάτι είναι και αυτό...τουλάχιστον έτσι θα ανάψουν λίγο τα αίματα! Πόσο να αντέξει κανείς τόση ησυχία!!!

Σας αγαπώ και σας φιλώ!

Για την ανάρτηση και το...λογίδριο,

Ελεάννα

5 σχόλια:

  1. ..και ωραίες γκόμενες είμαστε...πινέλον....

    Ωραίο αυτό, αλλά περιμένουμε και αποκαλυπτικές φωτο . Για την απόδειξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα, τι λέτε τώρα ευγενικέ μου...Ανώνυμε;
    Εσείς, δεν αναγκαιούστε τέτοιου είδους αποδεικτικά στοιχεία. Τι να τις κάνετε τις αποκαλυτπικές φωτό; Δεν σας εξαρκούν οι αποκαλυπτικοί πίνακες;

    ...αλλά τι λέω η ασυλλόγιστη; Και βέβαια δεν σας εξαρκούν. Διότι μόνον ο Δάσκαλος δύναται,δια της εξέτασης των πινάκων και μόνο, να ψιλαφίσει τα κρύφια και να διεισδύσει στα άδυτα των μαθητών του. Κι εσείς, δεν είστε(ο)Δάσκαλος, έτσι δεν είναι;

    Δεσμευόμεθα, λοιπόν,ότι θα εξετάσουμε διεξοδικώς το αίτημά σας και θα αποφανθούμε λίαν συντόμως για το αν θα δρομολογήσουμε την ικανοποίησίν του.
    ...Λίγη υπομονή να έχετε!

    Με φιλικούς χαιρετισμούς,

    Σουζάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Σουζάνα,
    δεν χρίζει απαντήσεως σχόλιο που υπογράφεται από το όνομα ...άγνωστος...

    ο δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -δεν απαντώ στον ανώνυμο δάσκαλε, οφείλω να το ξεκαθαρίσω αυτό προς αποφυγήν παρεξηγήσεως...- γενικής φύσεως πληροφορία δίνω!!!
    Αποκαλυπτικές φωτό υπάρχουν σε προηγούμενη ανάρτηση!
    οσο για την οσμή νεκροθαλάμου, θα διαφωνήσω, με τόσο σπουδαία έργα, ευωδιά αναδύεται!
    Όσο για το Blogo-bar, νομίζω ξεχάσατε να ανάψετε την ταμπέλα ώ κόρες!
    Κατά τα λοιπά, νομίζω θέλει υπομονή... και τόλμη!
    Σας ασπάζομαι ούλους
    Babett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Babett! Babett!

    Τιμή μας που, παρ' ότι λυκοπιασμένη, μας επισκέπτεσαι!(σοβαρολογώ).
    Τι να σε κεράσουμε; Μια βότκα... μια εντριβή, μήπως; Εμ, τι έτσι θα σε αφήσουμε;(καθ' οτι: ο παλιός είναι αλλιώς κι ο αρχαίος ειν' ωραίος!)

    Όσο για...την "οσμή νεκροθαλάμου", προφανώς και δεν αναφερόμουν στους πίνακες (άλλωστε, πώς να τολμήσω ΕΓΩ να μιλήσω για πίνακες! Τι δηλαδή, να μου 'ρθει και καμία ξανάστροφη από τον Δάσκαλο; )Άλλο εννοούσα...κι όποιος κατάλαβε-κατάλαβε...

    Σε ευχαριστούμε πάντως για τα καλά σου λόγια για τους πίνακες και για τις συμβουλές σου περί ταμπέλας, υπομονής και τόλμης (μωρέ...σαν δίκιο να 'χεις!)

    Φιλιά και περαστικά!
    Ελεάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή