Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ


Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας Αθηνών. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΙΚΑ. Από το 2007 παρακολουθεί το τμήμα ζωγραφικής "Εικαστικά Παίγνια" με δάσκαλο τον Δημήτρη Μανίνη στα εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης.

ΝΑΝΤΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο. Παρακολούθησε μαθήματα Ιkebana (flower arrangement). Από το 2007 παρακολουθεί μαθήματα χορού οριεντάλ καθώς και το τμήμα ζωγραφικής "Εικαστικά Παίγνια" με δάσκαλο τον Δημήτρη Μανίνη στα εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΓΑ



Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1971 και ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ το 1998 και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα. Παρακολούθησε το Διατμηματικό - Διεπιστημονικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο επιστημονικό πεδίο «Αρχιτεκτονική - Σχεδιασμός του Χώρου» του ΕΜΠ στην κατεύθυνση Α: Σχεδιασμός - Χώρος - Πολιτισμός.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια φωτογραφίας.
Από το 2007 παρακολουθεί το τμήμα ζωγραφικής «Εικαστικά Παίγνια» με δάσκαλο τον Δημήτρη Μανίνη στα εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Παλλήνης.

Έχει συμμετάσχει σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και ομαδικές εκθέσεις:
- 5η πανελλήνια έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου, Πάτρα - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006
- 5η Μπιενάλε Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, Αθήνα 2007
- Έκθεση φωτογραφίας του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κυπαρισσίας 2005
- Έκθεση - αφιέρωμα, Μίκης Θεοδωράκης, στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης Μάιος 2008.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ



Γεννήθηκε στο Βόλο το 1950. Ζει στην Αθήνα και εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας. Από το 2007 παρακολουθεί το τμήμα ζωγραφικής "Εικαστικά Παίγνια" με δάσκαλο τον Δημήτρη Μανίνη στα εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Πίνακας


__--__//?

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009


βαρκουλες αρμενιζουν

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009